Mange baller i luften

3108575590_444c77937d_z
Jeg trives med mange baller i luften. (Kilde: Alex Abian)

For tiden jobber jeg med mange skriveprosjekter. Flere av dem har tidsfrister, andre har tidsfrister som jeg har selv har satt. De to siste månedene har vært hektiske, og slik kommer det nok til å være i minst et par uker til. Men jeg trives med det.

Først og fremst er det barneboken som jeg skrev om tidligere. I skrivende stund er jeg på kapittel 35 av cirka 42 planlagte, antakelig blir det nok et par kapitler ekstra. Og jeg må si at jeg begynner å bli rimelig lei av å skrive på boken, så jeg ser frem til å bli ferdig med den. Heldigvis nærmer jeg meg slutten med stormskritt, og det føles godt.

Ved siden av skriver jeg på et skuespill. Leveringsfristen for konkurransen jeg skal delta på, er 11. mars. Det å skrive skuespill er ikke så vanskelig som jeg hadde trodd, og det går også rimelig fort. Jeg startet å skrive på skuespillmanuset for rundt 3-4 dager siden, og jeg har allerede skrevet 16 sider. Den totale lengden skal være på mellom 40 og 50 sider, men jeg tror ikke det blir noe problem. Det er egentlig godt å drive med noe ved siden av boka, for når jeg blir lei av å skrive på den, kan jeg bare gå over på skuespillet.

For noen dager siden leverte jeg også en tekst til en annen konkurranse. Temaet var vennskap, og jeg skrev om meg og Lola. Det er ganske spennende å vente på svar, og å se hvordan teksten blir mottatt.

I tillegg er det en skrivekonkurranse som går ut i slutten av februar, denne har jeg så vidt startet på. Det skal ikke være så langt, maks 1 000 ord, derfor stresser jeg ikke så mye med den riktig ennå. Jeg vet heller ikke om jeg rekker å delta på den midt oppe i det hele, men jeg skal forsøke.

Når jeg endelig blir ferdig med det første utkastet til barneboka, skal jeg begynne å revidere den første boken min. Planen er å lese gjennom hele boken i mars, for å finne de største feilene. Dette er noe jeg gleder meg til, for jeg har omtrent ikke sett på manuset siden jeg skrev det ferdig i desember. Jeg tror det venter meg mange overraskelser på disse sidene. Jeg vet jo at også revideringen kommer til å bli slitsom etterhvert, men jeg gleder meg likevel til å sette i gang. For selv om jeg husker mye av det jeg har skrevet, tror jeg også at det finnes mye der som jeg ikke husker å ha skrevet.

Og ikke minst så gleder jeg meg til å sette i gang med mitt neste bokprosjekt. Det blir nok ikke før på lenge, antakelig ikke før til november igjen, og jeg tror også at det er greit å vente til da. De to første bøkene mine er blitt skrevet på svært kort tid, og når jeg nå blir ferdig med Digitalia, tror jeg at det blir greit med en pause fra bokskrivingen.

Likevel blir det ikke helt pause, for i tillegg til alt dette, skriver jeg også på en diktsamling jeg tenkte å gi ut etterhvert.

Som du ser, har jeg nok å drive med. Det går av mye tid til skrivingen, men jeg liker det. På toppen av det hele, forsøker jeg også å være litt aktiv på mine to blogger. Denne måneden har det ikke blitt så mye skriving på denne bloggen, men jeg regner med at jeg kommer sterkere tilbake neste måned. Når jeg har litt mer tid.

*Liker du å ha mange baller i luften?
*Hvilken hobby tar opp mest tid hos deg?

-Veronica

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s