Nytt år og nye mål

Først og fremst: Godt nyttår til dere alle!

Et nytt år ligger foran oss, og jeg vil tro at mange har håp og drømmer for dette året. Jeg kan iallefall si at jeg selv har det. Dette er tiden for å sette seg mål for året, og selv om mange nyttårsforsetter kommer til å ryke i år også, er det alltid morsomt å se hvilke man klarer å holde.

Ett av mine nyttårsforsetter for dette året, er at jeg skal bli flinkere til å blogge. Jeg vet at jeg har vært ganske dårlig på det den siste tiden, og jeg skal skjerpe meg. Dette året skal jeg forsøke å blogge mer.

Et annet nyttårsforsett jeg har, er at jeg skal skrive 500 ord hver dag. 500 ord som er av betydning, og ikke bare notater som senere blir gjemt og glemt. Jeg vil at ordene jeg skriver skal bety noe,  og at jeg skal komme noen vei med dem. Det er derfor jeg har satt meg dette målet, og forhåpentligvis klarer jeg også å følge det. Jeg skal iallefall gjøre et forsøk.

Dette er også året da jeg skal fokusere mer på å revidere det jeg allerede har skrevet, og det innebærer blant annet å revidere «Digitalia». Det er faktisk nesten akkurat ett år siden jeg skrev utkastet til denne boken, og det klør i fingrene etter å ta det frem igjen, noe jeg har tenkt å gjøre allerede denne måneden. Forhåpentligvis får jeg sendt inn manuset til et forlag i løpet av dette året, noe som er spennende å tenke på.

Jeg har også satt meg som mål å bli flinkere til å hekle og sy, og dette ser ut til å gå rette veien. Hittil i år er det vel det jeg har gjort mest av.

Hvilke nyttårsforsetter har du satt i år?
Tror du at du klarer å holde dem?

-Veronica

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s