Lola har fått seg sko!

lola-med-sko-2
Hei! I dag vil jeg fortelle om en liten morsomhet, for hunden vår har fått sko. Og det er ganske morsomt.

Vi fikk en pakke i posten i dag, og det viste seg å være skoene som Joakim hadde bestilt til Lola. Det er egentlig mer gummistøvler, ganske fine er de også. Og vi tenkte at nå som skoene hadde kommet, så måtte vi jo prøve dem på henne.

Det som er med hunder og sko, er jo at de ikke alltid kommer helt overens, spesielt de første gangene, fordi det er uvant å ha dem på. Og Lola er bare delvis vant med å ha noe på føttene. Da er det som oftest sokker hun har på, men hun er absolutt ikke noe glad i det. Og vi bruker det bare når det er for kaldt for henne å gå uten, og denne vinteren har hun derfor ikke brukt sokkene så veldig mye.

Tilbake til skoene. Lola fikk sko, og vi satte dem på henne. Vi syntes de var veldig gode og lettvinte, noe Lola ikke var helt enig i. Hun klarer ikke å gå ordentlig med sokker på, og det ble enda verre med skoene, som var hakket større og mer klumpete enn sokkene. Det resulterte i en litt finurlig gange. Hun sparket med føttene til alle kanter og var ikke helt seg selv, men for oss som så på, var det ganske festlig. Hva skal man si? Det så ganske komisk ut. Men det er sikkert ikke så lett å være en hund med sko på.

Heldigvis fikk jeg filmet hele opptrinnet, men dessverre får jeg ikke lastet den opp her. Den ligger ute på Facebook, til de som er venn med meg. Til dere andre må jeg bare beklage.

lola-med-sko2-2
Hun kler dem godt, ikke sant? Og hun blir nok vant med dem etterhvert, bare hun får sparket litt fra seg. Nå blir hun i alle fall ikke våt og kald på beina, og det er jo det som er det viktigste.

-Veronica

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s